side-area-logo

3 wensen voor 2021

Stay kind. Be curious. Love well. Deze drie simpele wensen heb ik voor mijzelf en voor iedereen in mijn netwerk voor 2021. Blijf vriendelijk, voor jezelf en voor de ander. Geef ruimte aan verschillen. Verhard niet in je standpunten. Wees zacht zonder je scherpte te verliezen. Wees nieuwsgierig. Stel vragen. Probeer te begrijpen. Blijf kritisch en laat je niet alles wijsmaken. Zoek naar wat waar en echt is, ook als de waarheid wel eens ongemakkelijk zou kunnen zijn. Doe het met liefde en respect. Leg je ziel en zaligheid in de dingen die je doet. Hou van je werk en van de mensen met wie je samenwerkt. Zorg goed voor jezelf en voor deze (nog steeds) prachtige wereld waarin we leven. Ik wens je een mooi en inspirerend 2021!

Recommend
Share
Tagged in
Leave a reply