side-area-logo

Trakteer jezelf op een (gratis) ontwikkeladvies

Werkenden èn werkzoekenden, ondernemers en zzp-ers: iedereen kan vanaf 1 augustus kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. De regering heeft €50 miljoen beschikbaar gesteld voor iedereen die vanwege de crisis nadenkt over een volgende stap in zijn/haar loopbaan.

Bij IUNO vind je ruim 20 jaar ervaring in loopbaancoaching. We helpen je graag om een frisse blik te krijgen op jezelf en op je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Je krijgt een handige arbeidsmarktscan en 4 leuke, prikkelende en leerzame loopbaangesprekken. Je hoeft je alleen aan te melden, IUNO regelt de subsidieaanvraag en de administratie. De rest wijst zich vanzelf. Wacht er niet te lang mee, want een kleine 25.000 mensen kunnen gebruik maken van de regeling en “op is op”.

Weet je nog niet zeker of het ontwikkeladvies iets voor je is, neem dan gerust contact op. We kunnen samen bekijken of dit instrument jou inderdaad verder kan helpen. Weet je nu al zeker dat je het op dit moment goed kan gebruiken: pak deze kans en meld je aan. Je wordt er altijd wijzer van.

Voor meer info over de regeling: https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/tijdelijke-subsidieregeling-nl-leert-door-met-inzet-van-ontwikkeladvies

 

Recommend
Share
Leave a reply