side-area-logo

Trakteer jezelf op een (gratis) ontwikkeladvies

Werkenden èn werkzoekenden, ondernemers en zzp-ers: iedereen kan vanaf 1 december 2020 kosteloos een ontwikkeltraject aanvragen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. De regering had in augustus vanwege de Coronacrisis al budget hiervoor vrijgemaakt, maar binnen een maand werd het maximum aantal deelnemers bereikt.

Gelukkig heeft de regering eind september besloten om het Ontwikkeladvies vanaf 1 december opnieuw beschikbaar te stellen, dit keer met voldoende budget voor 50.000 deelnemers. Heb je interesse en wil je zeker weten dat je in december mee kunt doen, meld je dan nu alvast aan!

Bij IUNO vind je ruim 20 jaar ervaring in loopbaancoaching. We helpen je graag om een frisse blik te krijgen op jezelf en op je mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Volg de updates over het Ontwikkeladvies op http://www.hoewerktnederland.nl.

 

 

 

Recommend
Share
Leave a reply